Linie imbuteliere

linie-imbuteliere-image-1
linie-imbuteliere-image-2
linie-imbuteliere-image-3
linie-imbuteliere-image-4

Linie de îmbuteliere proiectata si construita de DeltaSystem modelul DS-MLI-01, este conceputa sa fie folosita pentru îmbutelierea lichidelor plata și carbogazoase cât și îmbutelierea lichidelor vâscoase cum ar fi keceap, gem, ulei.
Principiul de funcționare este cel liniar unde toate operațiunile sunt realizate în line dea lungul unui conveyor(banda transportoare).
In componenta standard a linie de îmbuteliere intra trei module principale cum ar fi: modulul de dozare sau umplere, modulul de căpuire sau dopuire si modulul de etichetare. La aceste trei module se mai pot adaugă în funcție de aplicație și elementul de îmbuteliat alte module adiționale cum ar fi cel de clătire a recipientelor, lămpi cu ultraviolete pentru distrugerea totala a microbilor de PET cât și de pe capac, mese rotative care sa asigure un “buffer” pentru alimentarea și finalizarea îmbutelierii, instalație de suflat PET.

CARACTERISTICI STANDARD :

Productie 400-2500 unitati/ora
N° robineti 4÷8
Tipul recipientului PET
PET-uri tratabile (h) 140÷340
PET-uri tratabile (Ø) 48÷115
Panou de comanda Touch Screen
Parti in contact cu produsul INOX
Temperatura ambient

date-tehnice-cote-spatiu-masina-automata-de-imbuteliere-DS-MLI-01

Linia de îmbuteliere este conceputa sa respecte toate normele de igiena, protecție și metrologic. Modulele de dozare și de căpuire sunt separate și ușor de igienizat/sterilizat.

Modulul de dozare funcționează cu 6,8 sau 10 capuri de dozare în funcție de cantitatea pe ora dorita de îmbuteliat . Pentru cantități mai mari se poate folosi varianta  “siftata”  care asigura o productivitate crescuta cu 60%. Principil de dozare folosit este cel “over Flow” , debitmetri sau seringa.

Modulul de căpuire al linie este alcătuit dintr-un selector de capace , sistem de poziționare și unul sau doua servomotoare folosite pentru înșurubare.

Partea de etichetare se face prin sistemul autocolant și poate conține unul sau doua capuri de etichetare în funcție de numărul de etichete aplicate pe produs.

linie-imbuteliere-DS-MLI-01-apa-suc-carbobazos-1

linie-imbuteliere-DS-MLI-01-apa-suc-carbobazose

linie-imbuteliere-DS-MLI-01-apa-suc-carbobazos-3

linie-imbuteliere-DS-MLI-01-apa-suc-carbobazos-4 linie-imbuteliere-DS-MLI-01-apa-suc-carbobazos-5 linie-imbuteliere-DS-MLI-01-apa-suc-carbobazos-6 linie-imbuteliere-DS-MLI-01-apa-suc-carbobazos-7 linie-imbuteliere-DS-MLI-01-apa-suc-carbobazos-8 linie-imbuteliere-DS-MLI-01-apa-suc-carbobazos-9

.

PRODUSE SIMILARE