SortuX, robot de reciclat

sortux,--robot-de-reciclat-image-1
sortux,--robot-de-reciclat-image-2
sortux,--robot-de-reciclat-image-3

Tehnologia SortuX este o inteligență artificială care identifică obiectele de recicalt. Prin tehnologia de învățare continua SortuX folosește atât tehnica de machine learnimg cu mai multe straturi, cât și un sistem de viziune pentru a vedea și identifica obiectele în mod similar cu modul în care o persoană o face. Tehnologia determină îmbunătățiri ale proiectării Facilității de Recuperare a Materialelor (MRF), eficienței operaționale, recuperării, optimizării sistemului, întreținerii și altele.

CARACTERISTICI STANDARD :

Productie 4200 unitati/ora
Obiecte detectate PET / PHD / Aluminiu / Sticla

  Ma numesc SortuX, viitorul sortoarelor inteligente, capabil să înveț si sa ma optimizez autonom.

  • Sunt conceput sa fac o meserie “murdara” ce nu le face placerea multor oameni, dar trebuie sa o faca cineva pentru o planeta mai curata.
  • SortuX este un robot de sortare fiabil, care poate separa cu ușurință mai multe fracțiuni de deșeuri cu ajutorul diferiților senzori, brațe robotice și inteligență artificială. Oferă un proces de sortare simplu, fără echipamente aditionale și face sortarea deșeurilor mai sigură, mai precisă și profitabilă.
  • Nu mă îmbolnăvesc. Nu am nevoie de pauze, prânzuri sau zile libere. Lucrez mai mult, mai mult și mai bine decât oricine altcineva. Sunt mai exact și mai eficient decât oricine ar putea fi. Datorită rețelei mele neuronale inteligente, sunt capabil să învăț la locul de muncă, astfel încât să mă pot adapta la schimbarea condițiilor și a variabilelor. Am fost creat pentru a face acest job și aștept cu nerăbdare în fiecare zi să-mi îndeplinesc promisiunea, reducând în același timp costurile, îmbunătățind productivitatea și oferind profituri mai mari pentru angajatorii mei.
  • Tehnologia SortuX este o inteligență artificială care identifică obiectele de recicalt. Prin tehnologia de învățare continua SortuX folosește atât tehnica de machine learnimg cu mai multe straturi, cât și un sistem de viziune pentru a vedea și identifica obiectele în mod similar cu modul în care o persoană o face. Tehnologia determină îmbunătățiri ale proiectării Facilității de Recuperare a Materialelor (MRF), eficienței operaționale, recuperării, optimizării sistemului, întreținerii și altele.
  • Folosind un algoritm avansat de inteligenta artificiala ajunge sa detecteze cu o acuratete de 99% obiectele de sortat respectiv reciclat. Prin milioane de iterații, SortuX învață cum să identifice imagini noi, clasificând corect obiectele vazute pentru prima data.
  • SortuX oferă soluții tehnologice inteligente, inovatoare și fiabile pentru instalațiile și operațiunile din statiile de sortare si recicalre a deseurilor.

 

SortuX-Sortare Robotizata a Deseurilor

SortuX-Sortare Robotizata a Deseurilor

SortuX-reciclare_deseuri_5 SortuX-reciclare_deseuri_4

Clipboard12 Clipboard18 Clipboard17 Clipboard16 Clipboard12 Clipboard06SortuX-reciclare_deseuri_3 SortuX-reciclare_deseuri_5 SortuX-reciclare_deseuri_3 SortuX-reciclare_deseuri_4 SortuX-reciclare_deseuri_2 SortuX-reciclare_deseuri_1 SortuX_waste_detection_4 SortuX_waste_detection_3 SortuX_waste_detection_2 SortuX_waste_detection_1 SortUX_detect_waste_1 SortUX detect_1

Clipboard26 Clipboard29 Clipboard25

.

PRODUSE SIMILARE