Soft Utilaj Profile Metalice (Case)

Programarea si implementarea de aplicatie software pentru  interfatarea intre soft CAD(Vertex/Arhicad) si utilaj de format profile pentru case pe structura metalica.

soft-automatizare-utilaj-profile-metalice-case_02

 

utilaj casa structura metalica

automatizare utilaj casa structura metalica

soft-automatizare-utilaj-confectie-case-pe-structura-metalica soft-automatizare-utilaj-confectie-case-pe-structura-metalica_01 soft-automatizare-utilaj-profile-metalice-case

 

Colectarea datelor, raportarea de la linii de producţie, manipularea materialelor şi testarea automata se face simplificat prin utilizarea unui sistem SCADA. Aceasta permite personalului autorizat să acceseze date în orice moment, al ciclului de producţie, pentru a obţine cifre de performanţă şi rezultatele testelor la fiecare etapă de pe linia de producţie, pot fi generate automat rapoarte pe productie, de performanţă sau  crearea acestora, la anumite perioade ale zilei, la finalulde săptămânii sau lunii, şi toate acestea se face în timp real.

Toate pachetele SCADA dacă sunt dezvoltate în mod corect vă permite cresterea companiei dvs. prin furnizarea de active extrem de scalabile, de control de încredere şi de sisteme de monitorizare pentru a reduce costurile de operare şi de a creşte profiturile.

 

automatizare_statie_betoane_centru_comanda