SortuX

Ma numesc SortuX, viitorul sortoarelor inteligente, capabil să înveț si sa ma optimizez autonom.SortuX-reciclare_deseuri_5

Tehnologia SortuX este o inteligență artificială care identifică obiectele de reciclat. Prin tehnologia de învățare continua SortuX folosește atât tehnicade machine learnimg cu mai multe straturi, cât și un sistem de viziune pentru a vedea și identifica obiectele în mod similar cu modul în care o persoană o face.

SortuX-Sortare Robotizata a Deseurilor

SortuX-Sortare Robotizata a Deseurilor

Sunt conceput sa fac o meserie “murdara” ce nu le face placerea multor oameni, dar trebuie sa o faca cineva pentru o planeta mai curata.

Clipboard06

Folosind un algoritm avansat de inteligenta artificiala ajunge sa detecteze cu o acuratete de 99% obiectele de sortat respectiv reciclat. Prin milioane de iterații, SortuX învață cum să identifice imagini noi, clasificând corect obiectele vazute pentru prima data.

SortuX_waste_detection_2

Tehnologia determină îmbunătățiri ale proiectării Facilității de Recuperare a Materialelor (MRF), eficienței operaționale, recuperării, optimizării sistemului, întreținerii și altele.

Clipboard17

ortuX este un robot de sortare fiabil, care poate separa cu ușurință mai multe fracțiuni de deșeuri cu ajutorul diferiților senzori, brațe robotice și inteligență artificială. Oferă un proces de sortare simplu, fără echipamente aditionale și face sortarea deșeurilor mai sigură, mai precisă și profitabilă.

SortuX_waste_detection_3
Nu mă îmbolnăvesc. Nu am nevoie de pauze, prânzuri sau zile libere. Lucrez mai mult, mai mult și mai bine decât oricine altcineva. Sunt mai exact și mai eficient decât oricine ar putea fi. Datorită rețelei mele neuronale inteligente, sunt capabil să învăț la locul de muncă, astfel încât să mă pot adapta la schimbarea condițiilor și a variabilelor.

SortuX_waste_detection_4

Am fost creat pentru a face acest job și aștept cu nerăbdare în fiecare zi să-mi îndeplinesc promisiunea, reducând în același timp costurile, îmbunătățind productivitatea și oferind profituri mai mari pentru angajatorii mei.

Clipboard16
Tehnologia SortuX este o inteligență artificială care identifică obiectele de reciclat. Prin tehnologia de învățare continua SortuX folosește atât tehnicade machine learnimg cu mai multe straturi, cât și un sistem de viziune pentru a vedea și identifica obiectele în mod similar cu modul în care o persoană o face. Tehnologia determină îmbunătățiri ale proiectării Facilității de Recuperare a Materialelor (MRF), eficienței operaționale, recuperării, optimizării sistemului, întreținerii și altele.

SortuX-reciclare_deseuri_5

SortuX oferă soluții tehnologice inteligente, inovatoare și fiabile pentru instalațiile și operațiunile din statiile de sortare si recicalre a deseurilor.

SortUX_detect_waste_1 SortUX detect_1